Ravintolakierros Malmin ytimessä ja olutvertailu

KonjaKonja
Konja

Konja

Malmi.orgin toimittaja kävi tutustumassa Malmin keskustan ravintoloihin ja yöelämään. Aluksi pistäydyimme Konjassa (Torikatu 4). Konja on mukava illanviettopaikka, jossa on myös viisi biljardipöytää. Ravintolassa voi myös seurata kivasti myös urheilutapahtumia.  Malmi.orgin toimittaja viihtyi kivasti Konjassa. Ilmapiiri oli lämmin ja ystävällinen. Ja se tärkein hanaolut 0,5 litraa maksoi 3,20e.

Ravintola Malmintori

Seuraavaksi oli kulku legendaariseen Tissibaariin, eli Ravintola Malmintorille.  Ravintola Malmintori (Viljatie 4) on käsite Malmin ravintolakulttuurissa. Ravintola on ollut samalla paikalla jo vuodesta 1994. Monet varmaan ihmettelee mistä kansanantama nimi Tissibaari tulee.  Ravintolassa on joskus ollut strippausesityksiä ja sitä kautta Tissibaari nimi sai alkunsa. Tunnelma mukava ja ihmiset leppoisia. Ravintolassa ei kauaa istua yksin, kun nuori nainen pyysi liittymään heidän seuraansa. Hanaolut 0,5 litraa maksoi 4 euroa.

Eke’s Pub Saloon (Kirkonkyläntie 7) on melko uusi ravintola Malmilla. Ikää neljä vuotta. Ravinta saa myös hyvää pikkupurtavaa esimerkiksi pizzapaloja.  Mukava ja nuorekas ilmapiiri. Hanaolut 0,5 litraa maksoi 3,20 euroa.

Ravintola Crazy Horse (Kirkonkyläntie 12) on kahteen tasossa oleva ravintola ja yökerho. Alakerrassa on pubi ja yläkerrassa yökerho. Hanaolut 0,4 litraa maksoi 4,50 euroa. Ravintolassa oli näin pääsiäisen aikaa todella rento ja mukava meininki. Ravintolassa sai jopa pienen tervetuliaismaljan. Suosittelemme tutustumaan paikkaan.

Loppuilta vietettiin sitten tutussa Lucky Ladyssä (Kirkonkyläntie 12). Lakkarissa on aina mukava ja vauhdikas tunnelma. Hanaolut 0,5 litraa maksoi 5 euroa.

 

Eke's Pub saloon

Eke’s Pub saloon

Crazy horse